Support Engineer

Zet jij je IT-kennis in om onze eindgebruikers verder te helpen?

Onderzoeken, vastbijten en oplossen van incidenten.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Je in te zetten voor een goed werkende IT-omgeving bij onze klanten. Want wat is er mooier dan concreet werken aan oplossingen door het inzetten van je kennis, je vast te bijten in een probleem en door te gaan tot het is opgelost? Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten. Je weet tegelijkertijd ook wat je ervoor terugkrijgt, namelijk veel voldoening door blije klanten, een hecht team en een organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken)

Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. Wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Jij kunt snel schakelen, bent een aanpakker en bent enorm klantgericht. Hoe lastiger een incident, hoe meer energie het jou geeft om je in vast te bijten en tot een oplossing te komen. Natuurlijk ben je meer dan nieuwsgierig naar technologische ontwikkelingen in IT. Vanwege jouw expertise ben jij een prettige gesprekspartner voor onze klanten. Dit talent combineer je met:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Sales Binnendienst

Fulltime/ Parttime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Binnendienst medewerker. Je ondersteunt ons sales team met het uitwerken van presentaties/offertes en onderhoudt het contact met klanten. Verder ben je de verbindende schakel tussen inkoop en verkoop, waarbij je incidenteel inkoopoffertes opvraagt.

Cloud Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Engineer daag jij jezelf graag uit om dé oplossing te vinden en ben jij bereid een stapje extra te zetten. Je weet tegelijkertijd ook wat je ervoor terugkrijgt, namelijk veel voldoening door blije klanten, een hecht team en een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat.

Cloud consultant

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant.