Support Medewerker

Haal jij er voldoening uit om een extra stapje te zetten voor een blije klant?

Multitasken, klantcontact, ondersteunen

Solipsis-7491

Over de functie

Als Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met IT-vragen. Jij hebt een fantastische dag wanneer je jouw klant blij hebt gemaakt met jouw service. Wat is er mooier dan een klant die tevreden is over de vlotte dienstverlening? De eindgebruiker snel en goed helpen, daar doen we het voor. Als Support Medewerker neem je meldingen in ontvangst (telefonisch en/of per e-mail). Je vraagt door om de vraag helder te krijgen en registreert meldingen in het systeem.

Jouw werkzaamheden:

Dit heb jij in je

Jij kunt snel schakelen, bent een aanpakker en enorm klantgericht. Wellicht heb je nog weinig ervaring in IT, maar wil je hierin wel een mooie loopbaan opbouwen. Door jouw dienstverlenende instelling ben jij een prettige gesprekspartner voor de klanten.

Dit talent combineer je met:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Over Solipsis

Wij zijn een team van circa 30 innovatieve, gedreven en creatieve IT-professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’, Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Met onze passie voor techniek, mensgericht projectmanagement en uitmuntende service, zijn we in staat om de digitale transformatie bij onze klanten geruisloos en met de juiste beleving te realiseren.

Wij ontwerpen, realiseren en beheren IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken). De gebruiker staat daarbij altijd op de eerste plaats, daarom besteden we veel aandacht aan adoptie en trainingen.

Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Training en opleiding vinden wij dan ook belangrijk. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. Wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over de functie Support Medewerker bij Solipsis? Solliciteer dan snel! Dit gaat heel eenvoudig via de knop Solliciteren.

Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan Karin op 06-57091713 of mail naar [email protected]

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Wij werven onze collega's graag zelf, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''