Solipsis

Stagiair (mbo niveau 4)

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze Servicedesk. Je bent oplossingsgericht en dol op het werken met IT-systemen, je zit in het laatste jaar van de studie en je bent op zoek naar je afsluitende meewerkstageplaats. Bij Solipsis bieden we je de mogelijkheid om direct na je studie bij ons in dienst te treden.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Het team van de Servicedesk zorgt voor optimaal werkende IT systemen en daardoor tevreden klanten. De medewerker van de Servicedesk heeft een cruciale rol in onze organisatie: je bent namelijk het gezicht en eerste aanspreekpunt van Solipsis voor onze klanten en jij gaat hieraan, in samenwerking met jouw begeleider, een bijdrage leveren.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit 1e lijns werkzaamheden waaronder het registreren en monitoren van tickets en systemen en netwerkbeheer.

Daarnaast houd je je bezig met het analyseren van supportvragen en het bepalen wat nodig is om het op te lossen, het leggen van verbanden tussen binnengekomen meldingen, en het monitoren van de dagelijkse klantomgevingen.

Verder neem je deel aan klant-/projectteams waarin je jouw kennis en talent verder kunt ontwikkelen. Tot slot krijg je de mogelijkheid om -in overleg- ook op andere afdelingen mee te werken.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken) Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Afstudeerstage

Fulltime/ Parttime

Solipsis zoekt een enthousiaste stagiair(e) voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. Je bent een leergierige IT-student, die nieuwe dingen wilt ontdekken en graag meewerkt aan grote projecten. 

Stagiaire Cloud Engineering / Cloud Consultant

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. 

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.