Solipsis

Sales Binnendienst

Ondersteun jij ons sales team met het uitwerken van presentaties en offertes en onderhoud je het contact met klanten?

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en prospects en geeft een goede eerste indruk van ons bedrijf. Je vindt het leuk contact met klanten te hebben en hen te helpen met hun vragen. Je denkt mee in de gehele cyclus van het salesproces. Je staat klanten telefonisch te woord, bereidt sales trajecten voor en stelt offertes op. Je volgt uitgebrachte offertes op totdat de klant een handtekening heeft gezet. Ook speel je een actieve rol bij inkoop en opvolging daarvan bij leveranciers.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken).

Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Customer Services Representative

Fulltime/Parttime

Haal jij er voldoening uit om een extra stapje te zetten voor een blije klant? Als Customer Service Representative bij Solipsis kan het!

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.

Cloud consultant

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant.