Solipsis

Projectmanager IT

Maak jij van onze IT-projecten een succes en zorg je voor tevreden klanten?

Aansturen, sparringpartner, kwaliteit borgen

Solipsis-7491

Over de functie

Als Projectmanager leid je succesvol interne en externe projecten, waarbij je het projectteam aanstuurt en weet te enthousiasmeren. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor zowel klanten als collega’s. Tot slot evalueer je jouw projecten en borg je de resultaten in de organisatie.

Jouw werkzaamheden:

Dit heb jij in je

Je bent een accurate procesmanager. Door je goede communicatieve vaardigheden ben je een prettige gesprekpartner voor onze klanten, maar voor collega’s. Naast klantgericht ben je ook resultaatgericht wat zorgt voor kwalitatief hoogstaande projecten en tevreden klanten.

Dit talent combineer je met:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Over Solipsis

Wij zijn een team van circa 30 innovatieve, gedreven en creatieve IT-professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’, Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Met onze passie voor techniek, mensgericht projectmanagement en uitmuntende service, zijn we in staat om de digitale transformatie bij onze klanten geruisloos en met de juiste beleving te realiseren.

Wij ontwerpen, realiseren en beheren IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken). De gebruiker staat daarbij altijd op de eerste plaats, daarom besteden we veel aandacht aan adoptie en trainingen.

Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Training en opleiding vinden wij dan ook belangrijk. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. Wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over de functie Projectmanager IT bij Solipsis? Solliciteer dan snel! Dit gaat heel eenvoudig via de knop Solliciteren.

Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan Karin op 06-57091713 of mail naar [email protected]

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Wij werven onze collega's graag zelf, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Rolf (27) ''We hebben heel veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''