Solipsis

HR Adviseur

Als ervaren HR Adviseur ondersteun en faciliteer je het management en onze medewerkers op het gebied van HR.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Als ervaren HR Adviseur ondersteun en faciliteer je het management en onze medewerkers op het gebied van HR. Naast je HR-werkzaamheden ben je ook in de lead van het recruitmentproces, help je CV’s te beoordelen en voer je intakegesprekken. Daarnaast werk je met het management aan de verdere uitbouw van Solipsis Academy, waarmee wij medewerkers een optimaal ontwikkel- en leerprogramma aanbieden. Wat kan je nog meer verwachten:

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken) Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Je voelt je als een vis in het water binnen het HR-werkveld en volgt de laatste trends en ontwikkelingen hierin op de voet. Je bent ondernemend en steekt graag de handen uit de mouwen. Wat verwachten wij verder:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Rolf (27) ''We hebben heel veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''

Sales Binnendienst

Fulltime/ Parttime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Binnendienst medewerker. Je ondersteunt ons sales team met het uitwerken van presentaties/offertes en onderhoudt het contact met klanten. Verder ben je de verbindende schakel tussen inkoop en verkoop, waarbij je incidenteel inkoopoffertes opvraagt.

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.

Cloud consultant

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant.