Customer Service Representative

Haal jij er voldoening uit om een extra stapje te zetten voor een blije klant? Als Customer Service Representative bij Solipsis kan het!

Meldingen aannemen, registreren en oplossen.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Als Customer Service Representative ben je het 1e aanspreekpunt voor onze klanten met IT-vragen. Jij hebt een fantastische dag wanneer je jouw klant blij hebt gemaakt met jouw service. Wat is er mooier dan een klant die tevreden is over de vlotte dienstverlening? De eindgebruiker snel en goed helpen, daar doen we het voor. Als Customer Service Representative neem je meldingen in ontvangst (telefonisch en/of per e-mail). Kwaliteit staat bij jou voorop. Je vraagt door om de vraag helder te krijgen en registreert meldingen in het systeem. Wanneer je de vraag niet zelf kunt oplossen, zet je het incident door naar de 2e lijn.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken).

Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. Wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Jij kunt snel schakelen, bent een aanpakker en je bent enorm klantgericht. Wellicht heb je nog helemaal geen kennis van IT, maar wil je hierin wel een mooie loopbaan opbouwen. Door jouw dienstverlenende instelling ben jij een prettige gesprekspartner voor de klanten. Dit talent combineer je met:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Sales Binnendienst

Fulltime/ Parttime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Binnendienst medewerker. Je ondersteunt ons sales team met het uitwerken van presentaties/offertes en onderhoudt het contact met klanten. Verder ben je de verbindende schakel tussen inkoop en verkoop, waarbij je incidenteel inkoopoffertes opvraagt.

Cloud Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Engineer daag jij jezelf graag uit om dé oplossing te vinden en ben jij bereid een stapje extra te zetten. Je weet tegelijkertijd ook wat je ervoor terugkrijgt, namelijk veel voldoening door blije klanten, een hecht team en een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat.

Cloud consultant

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant.