Cloud Engineer

Zet jij je IT-kennis in om complexe vraagstukken op te lossen?

Analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van cloudoplossingen.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Je in te zetten voor een goed werkende IT-omgeving bij onze klanten. Want wat is er mooier dan concreet werken aan oplossingen door het inzetten van je kennis, je vast te bijten in een probleem en door te gaan tot het is opgelost? Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten. Je weet tegelijkertijd ook wat je ervoor terugkrijgt, namelijk veel voldoening door blije klanten, een hecht team en een organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

In deze functie rekenen we op jou bij het:

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken)

Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. Wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Jij bent analytisch sterk, doelgericht en gefocust. Door rustig te blijven onder druk, goed te luisteren en door te vragen, bied jij snel en doortastend de juiste oplossing aan de klant. Een vraagstuk waar je niet direct het antwoord op weet, geeft jou juist de energie om je erin vast te bijten en tot een oplossing te komen. Natuurlijk blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in IT. Vanwege jouw expertise ben jij een prettige gesprekspartner voor onze klanten, ook als ze niet technisch onderlegd zijn. Dit talent combineer je met:

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Jouw toekomstige collega's

Rolf (27) ''We hebben heel veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.

Cloud consultant

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant. 

Stagiaire Cloud Engineering / Cloud Consultant

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten.