Cloud Consultant

Adviseer jij onze klanten over hoe de inzet van IT de effectiviteit van hun bedrijfsvoering kan verhogen?

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Als Cloud Consultant werk je voor diverse klanten. Vraagstukken van klanten analyseer je en vertaal je naar functionele wensen, behoeften en oplossingen en bespreek je met de klant. Vervolgens formuleer je businesscases en stel je projectplannen op. Je werkt in verschillende projectteams, die bestaan uit diverse specialisten. Je stuurt op KPI’s en bespreekt de voortgang met klanten en collega’s. Waar nodig ondersteun je ons salesteam bij presales activiteiten.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken).

Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Elmir (36) ''De meeste voldoening haal uit het écht verder helpen van de klant.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Sales Binnendienst

Fulltime/ Parttime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Binnendienst medewerker. Je ondersteunt ons sales team met het uitwerken van presentaties/offertes en onderhoudt het contact met klanten. Verder ben je de verbindende schakel tussen inkoop en verkoop, waarbij je incidenteel inkoopoffertes opvraagt.

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.

Stagiaire (mbo niveau 4)

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze Servicedesk. Je bent oplossingsgericht en dol op het werken met IT-systemen, je zit in het laatste jaar van de studie en je bent op zoek naar je afsluitende meewerkstageplaats