Solipsis

Afstudeerstage

Solipsis zoekt een enthousiaste stagiair(e) voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. Je bent een leergierige IT-student, die nieuwe dingen wilt ontdekken en graag meewerkt aan grote projecten. Je zit in het laatste jaar van jouw studie en bent op zoek naar jouw afsluitende opdracht.

Bij Solipsis bieden we je een ideale afstudeerstage, binnen een leuke enthousiaste organisatie, met de mogelijkheid om na afronding van jouw studie bij ons in dienst te treden. Wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden, een leuke werksfeer en een excellente beloning.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Aan de hand van jouw afstudeer-opdracht stellen we samen een planning op, waarin we afstemmen hoe we jouw afstudeerstage succesvol kunnen laten verlopen en kunnen afronden. Tijden deze afstudeerstage krijg je goede begeleiding én de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Mogelijke onderwerpen waar je ons mee kunt helpen:

Het opzetten van een database. Onderzoek doen naar mogelijkheden voor het toepassen van AI op deze data en adviseren hoe Solipsis dit kan inzetten om haar beheer propositie te verbeteren.

Onderzoek naar data warehousing oplossingen voor Solipsis. Doel hierbij is om data op te slaan uit verschillende systemen (Autotask, Exact en andere) om op deze manier trendanalyse/AI te gaan toepassen.

Procesanalyse van het Sales proces en hierbij de overdracht naar projectmanagement/verschillende afdelingen binnen de organisatie te optimaliseren. Oplossingen bieden voor knelpunten in dit proces.

Onderzoek naar verschillende planningsprocessen binnen de organisatie. Identificeren van knelpunten en onderzoek naar mogelijkheden om dit te verbeteren en borgen binnen een planningstool.

Onderzoek naar hoe voor alle Solipsis business lines de klanttevredenheid kan worden gemeten, geborgd en de resultaten gebruikt kunnen worden in optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken) Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Rolf (27) ''We hebben heel veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Stagiaire (mbo niveau 4)

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze Servicedesk. Je bent oplossingsgericht en dol op het werken met IT-systemen, je zit in het laatste jaar van de studie en je bent op zoek naar je afsluitende meewerkstageplaats

Stagiaire Cloud Engineering / Cloud Consultant

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. 

Support Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Support Engineer heb jij die innerlijke drive om de klant écht te helpen en daarvoor ben jij bereid een stapje extra te zetten.