Solipsis

Stagiair Cloud Engineering / Cloud Consultant

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. Je bent een leergierige IT-student, die nieuwe dingen wil ontdekken en graag meewerkt aan grote projecten. Je zit in het laatste jaar van jouw studie en bent op zoek naar jouw afsluitende stageplaats/opdracht.

Bij Solipsis bieden we je een ideale afstudeerstage, met de mogelijkheid om na afronding van jouw studie bij ons in dienst te treden.

Solipsis-7491

Deze vacature daagt je uit om...

Aan de hand van jouw afstudeer-opdracht stellen we samen een planning op, waarin we afstemmen hoe we jouw afstudeerstage succesvol kunnen laten verlopen en kunnen afronden. Onderstaand benoemen wij werkzaamheden waarmee de stagiair zich bezig kunnen ontwikkelen.

Als stagiair werk je mee binnen onze Servicedesk maar ook binnen het Cloud Engineering en/of Cloud Consultancy team. Je ondersteunt de Cloud Engineer of Cloud Consultant bij de uitvoering van een opdracht.

Taken van een Cloud Engineer zijn onder andere:

Taken van een Cloud Consultant zijn onder andere:

Over Solipsis

Solipsis is een innovatieve IT-partner met zo’n 35 gedreven professionals. Wij zijn dé partner in de digitale transformatie bij onze klanten. Daarbij werken we ‘Microsoft first’: Solipsis is Microsoft Gold Certified Partner. Wij ontwerpen, realiseren en beheren (hybride en cloud-based) IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB (50-500 werkplekken) Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Wij geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen jou, maar ook onze klanten verder brengt. Wij besteden daarom veel aandacht aan training en opleiding. We zijn een hecht team waar saamhorigheid voorop staat. We helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. En wanneer de werkweek voorbij is, brengen we graag nog tijd met elkaar door tijdens de borrel of een uitje.

Dit heb jij in je

Wij bieden

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Solipsis

Jouw toekomstige collega's

Rolf (27) ''We hebben heel veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''

Ontdek onze vacatures

IT-vacatures waarbij ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor een professionele én persoonlijke groeispurt? Bekijk alle vacatures en zet die eerste stap naar een bruisende werkplek.

Afstudeerstage

Fulltime/ Parttime

Solipsis zoekt een enthousiaste stagiair(e) voor ons Microsoft team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze klanten. Je bent een leergierige IT-student, die nieuwe dingen wilt ontdekken en graag meewerkt aan grote projecten. 

Stagiaire (mbo niveau 4)

Fulltime/ Parttime

Solipsis is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze Servicedesk. Je bent oplossingsgericht en dol op het werken met IT-systemen, je zit in het laatste jaar van de studie en je bent op zoek naar je afsluitende meewerkstageplaats

Cloud Engineer

Fulltime/ Parttime

Als Cloud Engineer daag jij jezelf graag uit om dé oplossing te vinden en ben jij bereid een stapje extra te zetten. Je weet tegelijkertijd ook wat je ervoor terugkrijgt, namelijk veel voldoening door blije klanten, een hecht team en een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat.