Solipsis-7491

Over Solipsis

Als IT-partner bepalen we samen met onze klant een roadmap en inventariseren we wensen en kansen voor de korte en de lange termijn. Onze medewerkers ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Met onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpen wij organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

 

Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers binnen een prettige werkomgeving. Zo waarborgen we kwaliteit en blijven wij op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en kansen. Zo creëren we samen een loopbaan die helpt jouw ambities waar te maken.

Wij staan voor

Onze cultuur

Wat onze cultuur typeert is de open, gezellige sfeer. We zijn een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Een team van slimme, sociale IT’ers. Samen werken we elke dag hard om de klanten verder te helpen.  

We vinden de juiste balans tussen werk, ontwikkeling en vrije tijd belangrijk. We zijn open naar elkaar, flexibel en helpen elkaar graag op weg. Zo kun je prettig werken en krijg je alle ruimte om door te groeien binnen je functie.

Jouw toekomstige collega's

Laat je inspireren en lees hier onze medewerkersverhalen.

Solipsis

''We hebben veel invloed op waar we onze tijd aan besteden.''

Cloud Consultant Rolf Kruitwagen (27) voelt zich als een vis in het water bij Solipsis. In 2016 ging hij aan de slag voor zijn afstudeerstage. Sindsdien is hij gebleven.
Solipsis

''De meeste voldoening haal ik uit het écht verder helpen van de klant.''

Een open en eerlijk bedrijf, waarbij het management heel makkelijk benaderbaar is. Daarmee maakt Solipsis als werkgever het verschil, vindt Support Engineer Elmir Karcic (36).